Courtisane festival Party

4 April, 2014 - 23:00
SIOUX

COOLY G (Hyperdub, UK)

De first lady van Hyperdub haar producties bestaan in hun eigen hinterland - abstracte post-garage beats die langzaam in beweging schuiven, dubbed out, met daarover haar eigen cut up vocals die ze zingt als schilderachtige halve zinnen. Sinds 2009 brengt ze op Kode9's label Hyperdub haar muziek uit, producties die altijd hoofden doen draaien en lichamen in beweging zetten, zoals kan worden gezien in haar nieuwste Boiler Room set: http://boilerroom.tv/recording/cooly-g/

HIELE live (Ekster Label, BE)

Deze jonge man verraste iedereen met zijn ingewikkelde en viscerale mix van acid house, juke en footwork met een vleugje jazz en waanzin op zijn gelijknamige debuut EP op de Belgische Ekster Label. En zijn tweede EP komt binnenkort in de winkels! Als hij live speelt valt de limitering van de release weg en Hiele toont zich meer dan comfortabel met deze vrijheid. Na grondig indruk gemaakt te hebben op de muziek liefhebbende wereld met zijn eerste release , is er weinig twijfel dat zijn tweede nog meer impact zal hebben. Toch moet dat onderdoen aan de magie van zijn live shows!

GERARD HERMAN (Ultra Eczema, Kraak, BE)

Radiomaker, muzikant, kunstenaar, er zijn een heleboel dingen die Gerard Herman interessant maken. Hij doet deze allemaal met een bepaalde down to earth humor en leven-bevestigende grijns. Bedenken je nu hoe dat zou kunnen klinken als wanneer hij een selectie van platen voorschotelt voor uw plezier.

PHONETICS (54Kolaktiv, 22Tracks, BE)

Als lid van het Brusselse 54Kolaktiv is Phonetics verantwoordelijk voor een reeks van evenementen in de hoofdstad van België die berucht zijn omwille van hun hoge kwaliteit en geëngageerde attitude. Zich terdege bewust van hoe bass mensen samen drijft brengt hij altijd een verrassende en roerende selectie van nummers die bij gebrek aan een betere term zou kunnen worden samengevat als 'global ghetto tech'.

SIMON HOLD (BE)

Courtisane festival Party

Cooly G, Hiele, Gerard Herman, Phonetics, Simon Hold

inkom €8 - gratis met festivalpas of accreditatie