Selection 3: Frederick Wiseman

21 October, 2021 - 19:00
MIRY

COVID informatie

De MIRY zaal ligt in een onderwijsinstelling waar voorlopig nog steeds andere CORONAmaatregelen van toepassing zijn dan in de bioscoop en culturele zalen.
Om toegang te krijgen tot deze voorstelling dient u in bezit te zijn van een geldig ticket of op de gastenlijst staan, en moet u een Covid Safe Ticket en identiteitsbewijs kunnen voorleggen aan de ingang. Het is belangrijk om op tijd je Covid Safe Ticket aan te vragen, want zonder geldige QR-code kunnen we je helaas niet binnen laten in MIRY Concertzaal. De meeste mensen gebruiken hiervoor de Covidsafe-app.

Zodra u het gebouw betreedt geldt er een mondmaskerplicht tot in de zaal. Eenmaal in de zaal kunnen mondmaskers af.

Op de andere locaties van het Courtisane festival gelden deze veiligheidsmaatregelen niet. Daar is geen mondmaskerplicht en is er geen Covid Safe Ticket nodig.

City Hall

Frederick Wiseman
,
US
,
2020
,
DCP
,
275'

City Hall

Het besturen van een stad raakt aan bijna elk aspect van onze levens. De meesten onder ons zijn zich niet bewust van de verschillende verleende diensten, of ervaren die als vanzelfsprekend. Politie, brandweer, sanitaire voorzieningen, veteranenzaken, ouderenzorg, parken, het verlenen van vergunningen voor verschillende professionele activiteiten, het bijhouden van geboorte-, huwelijks- en sterftegegevens en honderden andere activiteiten ondersteunen de inwoners en bezoekers van Boston. City Hall toont de inspanningen van het stadsbestuur om deze essentiële diensten te verlenen. De film portretteert ook de veelheid aan manieren waarop de stadsdiensten in maatschappelijk debat treden met de burgers van Boston. Burgemeester Walsh en zijn administratie worden getoond terwijl ze een aantal beleidsprioriteiten zoals raciale gelijkheid, betaalbaar wonen, klimaatactie en dakloosheid aanpakken.

 

English spoken, no subtitles